Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u požegi

Oko 1500 plesača natjecalo se za odlazak na svjetsko prvenstvo

ples,pozega,portal (1)
Foto: Dušan mirković/PIXSELL
1/7
17.02.2013.
u 22:06

Pred međunarodnim sucima iz Italije, Austrije, Belgije i Velike Britanije iskazali su se i brojni požeški plesači koji su izborili nastup na svjetskom prvenstvu koje će se održati u svibnju ove godine u Poreču

DanceStar World Tour po prvi puta je ovog vikenda održan u Požegi i Slavoniji. Više od 1500 plesača iz cijele Hrvatske kroz 200-njak koreografija pokazalo je u desetak različitih disciplina svoj talent, plesno umijeće i vještine koje su zadivile požešku publiku.

Pred međunarodnim sucima iz Italije, Austrije, Belgije i Velike Britanije iskazali su se i brojni požeški plesači koji su izborili nastup na svjetskom prvenstvu koje će se održati u svibnju ove godine u Poreču. Posebno zadovoljna bila je Marina Mihelčić, voditeljica požeškog Plesnog studija, organizatora natjecanja, koji ove godine obilježava 30 godina rada zbog dobro obavljenog posla, ali zbog uspjeha njezinih plesača koji su se kao i na prošlim natjecanjima uspjeli u nekoliko disciplina plasirati na svjetsko prvenstvo. Nagrade pobjednicima uručio je gradonačelnik Zdravko Ronko.

– Nastojali smo biti dobri domaćini ovim mladim, talentiranim ljudima. Presretan sam što je Požega ugostila ovu mladost. Nadam se da ćete se u naš grad ponovno vratiti – poručio je gradonačelnik zahvalivši se svim sudionicima i organizatorima.

>>Hrvoje Kraševac mladence učio svadbene plesove

 

 

 

Komentara 2

TI
tinamar
07:37 18.02.2013.

Odličan projekt! Pohvale za domaćinstvo i što se događaj održao u Požegi, a ne samo u Zg i na Jadranu!

Avatar kale79
kale79
11:46 18.02.2013.

Ronko bi volio da se mladi vrate a on ih je svojom politikom ''grada penzionera'' i otjerao. No sve u svemu veselim se ovakvim manifestacijama :) bravo za sve klince i klinceze :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije