Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONALNI DAN
Povratak na članak

Oko 10.000 zagovornika cjelovite Španjolske promarširalo Barcelonom

U subotu su brojni mediji u Madridu i Barceloni izvijestili kako će dužnosnicima biti izrečene zatvorske kazne do 15 godina, nešto niže od onih koje je zatražilo državno odvjetništvo jer sedmero sudaca Vrhovnog suda nije prihvatilo optužbu za pobunu, odnosno kvalifikaciju o upotrebi nasilja.

Komentari 3

DU
Deleted user
11:02 13.10.2019.

katalonija je španjolska verzija republike srpske krajine. znamo kako su oni završili!

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
16:31 14.10.2019.

Dragi Večernji, možete li nama čitateljima objasniti kako to da današnja udarna vijest sa naslovnica mnogih portala (i stranih i domaćih) o tome kako su danas u Barceloni deseci tisuća ljudi blokirali prometnice, okružili Katalonski parlament i blokiralo prilaze zračnoj luci Prat, nije našla mjesto na Večernjakovom portalu, čak ni kao obična vijest, a u stvari zaslužuje vrišteći naslov na naslovnici ??? Deseci tisuća Katalonaca upravo sada prosvjeduju i bore se za neovisnost svoje države od Španjolske, time iskazuju svoje dugogodišnje težnje za osamostaljenjem i izlaskom iz države koju smatraju diktatorskom i nametnutom, potpuno isto kao što se Hrvatska borila za osamostaljenje od Jugoslavije, koju nikad nismo doživljavali kao svoju. Zašto šutite ? Direktiva iz Austrije ? "Ne talasaj" ? Fuj !!! Licemjerje veće od Jupitera...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.