Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječje Vijeće Grada

Ogulinom će dvije godine vladati 11 malih vijećnika

vijece02
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
07.03.2011.
u 16:50

Vijećnici su učenici od 4. do 7. razreda, njih 11, na čelu sa Zvonkom Pribanićem

Ogulin je dobio Dječje gradsko vijeće. Ukupno jedanaest malih vijećnika, učenika od četvrtog do sedmog razreda, '‘vladat'’ će dvije godine. Na konstituirajućoj sjednici za predsjednika je izabran Zvonimir Pribanić iz Dječjeg foruma Klek Ogulin Društva Naša djeca. Zamjenica je postala Lucija Luketić.

U vijeću su još i Doris Blašković, Dario Cetinjanin, Iva Grgurić, Petra Magdić, Tina Rupčić, Tea Salopek, Luka Turković, Tea Tuškanac i Tomislav Vukelja. Voditeljica je vijeća učiteljica Anđelka Salopek, a zamjenica Ljerka Salopek Bacanović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije