Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradovi prijatelji

Ogulinci putuju u Novi Sad tražiti modele gospodarske suradnje

'12.01.2010.,Ogulin - Sinisa Ljubojevic, treci dogradonacelnik Ogulina  iz redova nacionalnih manjina  Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
27.01.2011.
u 10:46

Hrvatsku delegaciju vodit će dogradonačelnik Ogulina Siniša Ljubojević, a dočekat će ih gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić

Nakon nekoliko neformalnih kontakata Novi Sad uputio je i službeni poziv za posjet čelnicima Ogulina. Poziv je prihvaćen i Ogulinci će u posjet drugom po veličini gradu u Srbiji krenuti 31. siječnja. Hrvatsku delegaciju vodit će dogradonačelnik Ogulina Siniša Ljubojević, a dočekat će ih gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić. 

– Novi Sad je grad s proračunom od 200 milijuna eura, ima 450.000 stanovnika i oko 50.000 studenata. To dovoljno govori o njihovim potencijalima, ali i tržištu koje našim gospodarstvenicima može biti iznimno zanimljivo. Tome u prilog govori i podatak što su svi važniji novosadski trgovi popločani betonskim pločama proizvedenim u ogulinskom Semmelrocku – rekao je dogradonačelnik Siniša Ljubojević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije