Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USRED NOĆI

Ogromni zec otjerao lopova koji je pljačkao kuću!

zec,portal
Damir Špehar/PIXSELL
17.02.2013.
u 22:24

Tražeći vrijedne stvari, kradljivac je napravio buku koja je probudila Tobyja koji je u tom trenutku spavao u svom kavezu u kuhinji. Obiteljski ljubimac težak 4,5 kilograma istog je trenutka krenuo k provalniku.

Da nije bilo Tobyja, obitelj May iz britanskog Devona probudila bi se u opljačkanoj kući. Toby je ogroman i neustrašiv, no varate se ako ste pomislili da je taj brižni čuvar supruge Kimberly, supruga Martina i kćeri Olivije rotvajler ili doberman. Naime, Mirror piše da je spasilac obični, ali malo veći kućni mazni zeko.

Na sreću, to nije pomislio i provalnik kad je nakon ulaska u dom obitelji May usred noći naletio na Tobyja.

Tražeći vrijedne predmete, kradljivac je napravio buku. Ona je probudila Tobyja koji je u tom trenutku spavao u svom kavezu u kuhinji. Obiteljski ljubimac težak 4,5 kilograma istog je trenutka krenuo na provalnika. Njegovo je skakutanje bilo bučno. Uplašilo je pljačkaša koji je ''dao petama vjetra''.

– Otišli smo spavati oko 22 sata. Rano ujutro čuli smo Tobyja. Tada se prestao kretati. Bio je miran. Pomislila sam da je zaspao, no kasnije sam sišla u prizemlje i vidjela otvorene ladice. Pozvala sam policiju jer sam primijetila da neke stvari nedostaju. Međutim, mnoge od njih bile su na kauču. Provalnik ih je pripremio kako bi ih ponio, ali ga je Toby uplašio i spriječio. Ipak, lopov je uspio ponijeti medalju iz Prvog svjetskog rata, laptop, iPad i novčanik – prepričala je Kimberley koja je ipak sretna jer, kako kaže, tko zna što bi bilo da je lopov otišao na kat gdje je obitelj mirno spavala.

– Tko zna kakvo se zlo moglo dogoditi – upozorava brižna majka.

>>Filmska potjera u Splitu - bježali od policije pa naletjeli na pješake

Ključne riječi

Komentara 10

YU
yututu
22:40 18.02.2013.

Koje lovačke priče - "malo veći Zec" :))

Avatar Torento
Torento
22:42 17.02.2013.

Jel to onaj zeko iz filma Monty Python and the Holy Grail ?

GU
Gumba017
06:27 18.02.2013.

Boj ne bije zlacano oruzje, vec srce u junaka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije