Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIMA ČEKALI NA ULAZAK U RH
Povratak na članak

Ogorčeni roditelji: Ispunili smo 21 obrazac zbog koronavirusa, a nitko nas nije pregledao

Hrvatska granična policajka Marijana objasnila nam je tek da policajci svakog putnika pitaju odakle dolazi, a ako je riječ o ugroženim područjima u Italiji, nad njima se provodi posebna zdravstvena kontrola, za što im se izdaje posebno rješenje.

Komentari 17

Avatar mlijeko
mlijeko
00:44 26.02.2020.

Najveći širitelji panike i psihoze straha su novinari. Toliko su uzeli maha sa svojim katastrofičnim tekstovima da bi trebalo na mjesec dana zabraniti da pisu o toj temi. Nadležne službe koliko vodim rade svoj posao izuzetno korektno jedino novinari siju paniku. Ponavljam, zabraniti novinarima da pišu o ovoj temi po vlastitom nahođenju, jedino bi smijeli prenositi zvanične informacije stožera koji je oformljen na nivou cijele Hrvatske.

VL
HE
herojulice
07:41 26.02.2020.

Sram vas može biti. Izdati rješenje a ne naplatiti taksu. P aradi li itko po zakonu u ovoj državi. :)

VL
IM
Immanuell
02:33 26.02.2020.

Dajte više, jedan oboljeli i pravite cirkus s ljudima.

VL
BI
billynik
08:51 26.02.2020.

I vi ste se odmah potrudili prenjeti nebuloze bijesnog oca, koja bijeda od novinarstva.

VL
NE
NervozniPoštar
01:02 26.02.2020.

Ajme što će biti žalbi na ova rješenja, morat će se zaposliti još službenika u Ministarstvu zdravstva. Više-manje za koronavirus, naši su najveći problemi zaostaci u upravi i pravosuđu. Svaki događaj pravnički lobi iskoristi za uspostavljanje dominacije. Eto, zdrav si ako ishodiš rješenje o tome.. Ako u rješenju piše da si bolestan, onda se u zakonskom roku, prema Uputi o pravnom lijeku, možeš žaliti Upravnom sudu. Ako Upravni sud ne prihvati žalbu, na to se možeš žaliti Višem upravnom sudu. Dok završe ovi postupci epidemija će završiti, ali će se postupci i dalje voditi.

VL
ŠA
Šašnik
00:09 26.02.2020.

Baš takvi će donjeti virus jer još neznaju da su zaraženi.

VL
DU
Deleted user
04:04 26.02.2020.

Baš se može računat na iskrenost putnika na granici nakon ovakvog maltretiranja od strane policije.

VL
DH
dalibor.hren
09:01 26.02.2020.

Tko, kako i kada pregledava Istrane zaposlene u Italiji, koji prelaze granicu dva puta dnevno???

VL
DU
Deleted user
04:34 26.02.2020.

Naša administracija će izmoriti i zaustaviti koronavirus. Ne trebaju nam sigurnosne snage kao u Italiji ili Kini da blokiraju područje samo daj da svaki putnik ispuni 20tak obrazaca i zaustavio si promet. Čak i zdravstvo štedimo. Prodajmo hrvatsku administraciju kao brend.

VL
DU
Deleted user
13:44 26.02.2020.

Tko treba putnicima osigurati vodu i hranu? O svom su trošku putovali, znali su da su postrožene mjere i što se nisu pripremili.

VL
LA
larala
11:33 26.02.2020.

Jedini roditelji koji su s pravom ogorčeni su oni čija djeca danas borave u školama sa tom djecom koja su se ovih dana vratila sa zaraženog područja, jer su njihova djeca nebrigom i neodgovornošću nadležnih možda dovedena u opasnost da se zaraze. Usput, ova tobože zabrinuta majka bi trebala znati da postoji period inkubacije i da pregled u ovom trenu ne znači puno, jednako kao što ni boravak na otvorenom neće ugroziti njeno dijete ali njeno dijete itekako može ugroziti sve one oko sebe u onom trenutku kad uđe u svoju školu i grad. Iskreno se nadam se da sva ta djeca nisu pokupila virus i jednako tako od roditelja i ljudi očekujem da uključe razum u cijelu priču, i osim sebe u ovakvim situacijama pomisle i na sve one druge.

VL
DU
Deleted user
23:39 25.02.2020.

Ma dobro - može se dogoditi kako netko ne zna kad je rođen, može se dogoditi da ne zna ispravno ispisati svoj OIB - ali trebali su im bard dati nekakve maske. Bar za one koji ne znaju kad su rođeni! Stvarno se radi o prvorazrednom škandalu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.