Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spontani prosvjed

Ogorčeni presudom u Osijeku automobilima blokirali promet

prosvjed u osijeku (1)
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/4
15.04.2011.
u 17:52

Pedesetak vozila okićenih hrvatskom zastavom, blokirali su promet na križanju Vukovarske i Trpimirove ulice odnosno na križanju gdje je pod gusjenicama tenka 27. lipnja 1991. nestao crveni fićo, te nastavili dalje

Ogorčenje presudom Haaškog suda generalima Gotovini i Markaču preraslo je u Osijeku oko 16.30 sati u spontani karusel automobilima.

Pedesetak vozila okićenih hrvatskom zastavom, blokiralo je nakratko promet na križanju Vukovarske i Trpimirove ulice gdje je 27. lipnja 1991. pod gusjenicama tenka JNA nestao crveni fićo. Kolona je nastavila do križanja Vukovarske i Županijske ulice gdje je također nakratko blokirala promet i nastavila prema Čepinu.

Komentara 7

ZV
zvocalo
18:26 15.04.2011.

Danas su neki branitelji krenuli u protestnu šetnju prema sjedišnjicama HDZ-a i SDP-a. Mislim da su odabrali krive adrese, sutra bi se trebali uputiti pred Mesičevu vilu. Taj trut uživa kraljevske blagodati upravo zahvaljujuči braniteljima i narodu koji su stvorili državu a on je sve učinio da izda i branitelje i narod i samu državu na čijoj grbaći živi poput parazita.

SL
slavkodjurek
19:21 15.04.2011.

Što ste i očekivali od licemjerne i dvolične amerike i evrope. Nitko nije smio biti izručen Hagu, Tuđmanova pogreška je što je stao ispred Banjaluke a ne išao do Drine, pa poslije pregovarao, uz status qvo oslobođenog.

Avatar atrpimir
atrpimir
18:08 15.04.2011.

vidimo se sutra u zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije