Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprospavana noć

Ogorčeni brat Marka Azapovića: MUP je jučer izrekao puno laži!

azapović
Goran Ferbezar/PIXSELL
08.05.2013.
u 15:17

Tamo je izrečeno puno laži i do tog sam zaključka došao jutros kada sam pažljivije pregledao sve portale. Bezočna je laž da je Marko 15. travnja na policiji priznao da je izmislio da su ga policajci pretukli, tvrdi Vjekomir Azapović

Izjava ministra unutrašnjih poslova Ranka Ostojića kako je Marko Azapović 15. travnja u policiji rekao kako je izmislio premlaćivanje od policije da bi \"kod roditelja umanjio svoju krivnju zbog počinjenih kaznenih djela i narušenih odnosa s članom rodbine koji je oštećen kaznenim djelima\", ogorčila je njegova brata Vjekoslava koji, kako kaže, cijelu noć nije mogao spavati jer mu se po glavi neprestano rojilo ono što je bilo izrečeno na tiskovnoj u MUP-u.

- Tamo je izrečeno puno laži i do tog sam zaključka došao jutros kada sam pažljivije pregledao sve portale. Bezočna je laž da je Marko 15. travnja na policiji priznao da je izmislio da su ga policajci pretukli jer, ako je to istina, zašto je uopće bila interna kontrola u PP Županja. Zašto su šutjeli 15 dana, ako su imali dokaz da je sve izmišljeno? Otac je znao da Marko ide tog dana na policiju, ali mu nije ništa govorio što je tamo bilo niti mu je pokazao bilo kakav papir. Netočno je da je otac vidio Marka 18. travnja kada mu je u pritvorsku jedinicu donio sendviče jer otac mi je rekao da je predao hranu policajcu na ulazu i nije vidio Marka pa nije mogao ni vidjeti je li ozlijeđen ili ne - kaže Vjekoslav Azapović dodajući kako je čudno da je Marko tako dugo proveo u pritvoru u Županji prije nego je odveden u Vukovar kod državnog odvjetnika. 

- Na obdukciji su bili ujak, brat i zet i njima je patolog rekao kako u organizmu nema tragova alkohola ni lakih droga što se može odmah utvrditi, ali je bilo nešto tragova duhana. Rekao je kako je, prema njegovom iskustvu preko 20 godina, siguran da nema ni tragova jačih droga, ali je vjerojatno na zahtjev državnog odvjetništva, uzorak ipak poslan u Zagreb na analizu pa se zato čeka toksikološki nalaz. Sada, kada sam čuo objašnjenje ministra, ne vjerujem ni njihovim nalazima - kaže ogorčeni Vjekomir i dodaje kako je već tri puta bla unutarnja kontrola MUP-a u PP Županja i nikada ništa nisu našli a \'\' ljudi podnose prijave protiv službenika te postaje zbog zlostavljanja\".

Za slučaj se zainteresirao i Zvonimir Čičak i njegov HHO koji je najavio dolazak u Županju i razgovor s Vjekomirom Azapovićem.

>>Nalaz: Hematomi, iščašenje i kontuzije. Azapović nije pretučen?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije