Oglasio se vlasnik zagrebačkog restorana: 'Opstat ćemo, a na burzu ide samo stol'
"Ne možemo u ovakva vremena ulagati, borimo se za plaće. Promet nam je od početka pandemije pao za 90 posto. Ali zadržao sam sve radnike i prije mjera. Prijavio sam se za mjere, a prije mjera nitko nije dobio otkaz", dodao je Minder.
Komentari 6
Stari moj plačaj ti Plenkijevog inspektora Mikulića a ne porez i sve će biti OK.
SO
Stol nije imao komunalnu dozvolu? Ha, sto reci. ipak smo u HR, nista cudno.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
Vidjeti ćemo nakon krize tko će opstati i tko neće otpuštati. Ovo sada je ništa što slijedi nakon toga. Kada država prestane davati 4000 kuna, plaćati doprinose, kada se odlede kreditne rate, kada lokalna uprava nastavi svoj harači i sve ostalo što trenutno stoji. Da ne spominjem da će država tražiti nazad to što je upumpala, jer kako ugostitelji dobro znaju, konobar uvijek na kraju dođe sa računom.