Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO MINDER
Povratak na članak

Oglasio se vlasnik zagrebačkog restorana: 'Opstat ćemo, a na burzu ide samo stol'

"Ne možemo u ovakva vremena ulagati, borimo se za plaće. Promet nam je od početka pandemije pao za 90 posto. Ali zadržao sam sve radnike i prije mjera. Prijavio sam se za mjere, a prije mjera nitko nije dobio otkaz", dodao je Minder.

Komentari 6

TH
than
12:35 21.04.2020.

Vidjeti ćemo nakon krize tko će opstati i tko neće otpuštati. Ovo sada je ništa što slijedi nakon toga. Kada država prestane davati 4000 kuna, plaćati doprinose, kada se odlede kreditne rate, kada lokalna uprava nastavi svoj harači i sve ostalo što trenutno stoji. Da ne spominjem da će država tražiti nazad to što je upumpala, jer kako ugostitelji dobro znaju, konobar uvijek na kraju dođe sa računom.

VL
Avatar moj_bravo
moj_bravo
13:35 21.04.2020.

Stari moj plačaj ti Plenkijevog inspektora Mikulića a ne porez i sve će biti OK.

VL
SO
Sir Oliver
12:21 21.04.2020.

Stol nije imao komunalnu dozvolu? Ha, sto reci. ipak smo u HR, nista cudno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.