Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objasnio o čemu je riječ

Oglasio se ministar Beroš oko slučaja turista iz Poljske: Nije zaražen u Hrvatskoj

Ministar zdravstva Vili Beroš glasovao na glasačkom mjestu u Splitu
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
04.08.2020.
u 15:21

Obaviješten je iz svoje zemlje da je registrirani kontakt oboljele osobe. Poslije ovog saznanja vraćen je u svoju zemlju, napisao je Beroš na Twitteru

Nakon što je Stožer Zadarske županije danas objavio da je među dvoje novozaraženih i jedan turist iz Poljske što su mediji prenijeli, oglasio se ministar zdravstva Vili Beroš na svom Twitteru. Objasnio je da je riječ o turistu koji nije zaražen u Hrvatskoj.

"Poljski turist u Zadru nije zaražen u Hrvatskoj, kako pišu neki mediji, već je obaviješten iz svoje zemlje da je registrirani kontakt oboljele osobe. Poslije ovog saznanja vraćen je u svoju zemlju", napisao je Beroš.

 

Komentara 16

Avatar razbojnik404
razbojnik404
15:35 04.08.2020.

Nije mi jasno koja namjer nekih medija stoji iza toga da su hitro objavili kako se turist iz Poljske zarazio u Hrvatskoj - no da su namjere bile zle - u to ne sumnjam.

LI
Linomedo
15:38 04.08.2020.

Lako je uočljivo tko jedva čeka da objavljuje informacije na štetu Hrvatske?

LI
Lionking
16:30 04.08.2020.

Lloyd - kao prvo lažeš jer si ljubomoran, a kao drugo, sve i da si u pravu - sta fali ovim nabrojanim? Osim srbijanaca naravno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije