Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPOVRGNULI
Povratak na članak

Oglasio se i Iran: Odbacuju da je došlo do incidenta u Hormuškom tjesnacu

Prema američkim izvorima i medijskim izvješćima, pet iranskih brodova tražilo je da se tanker zaustavi u iranskim teritorijalnim vodama no nakon britanskog upozorenja su se povukli.

Komentari 5

TB
taras.buljba
09:16 11.07.2019.

Bogami samijasi lose vam se pise kako vidim vratice vas u srednji vijek ako pogrijsite.

VL
DU
Deleted user
17:42 11.07.2019.

kako su ih iranci napali kad se po slikama vidi da ih nitko nije napao, dajte tim mornarima huawei mobitele da slike budu malo jasnije ja nigdje nevidim irance

VL
ĐU
Đueo
09:55 11.07.2019.

Kakva glupost iz britanske kuhinje laži. Ajd pogledajte malo kartu tjesnaca. Iranci inače na obali nemaju ni topove,ni raketne sisteme,pa odustaju zbog pretnje zastarjelog britanskog čamca.

VL
Avatar mos_mislit
mos_mislit
10:33 11.07.2019.

1. Sankcije su Europske,Irana se to netiče. 2. U španskim vodama je to bilo čisto gusarenje. 3. Britanci su najveći pljačkaš bili, pristigli su ih sad njihovi "učenici".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.