Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u mirovanju na godinu dana
Povratak na članak

Oglasio se FPZG: Istraživačko novinarstvo se ne ukida, već zamrzava

Kolegij se stavlja u mirovanje na godinu dana kako bi 'uhvatio' generaciju koja taj kolegij nije slušala, stoji između ostalog u priopćenju koje potpisuje dekan FPZG-a Zoran Kurelić

Komentari 3

I1
ing-12345
22:02 10.07.2019.

FPGZ treba ukinuti. To je fakultet koji proizvodi beskorisne uhljebe.

VL
DV
dvorskaluda
17:57 10.07.2019.

Ma da? Postoji dokument izrađen od CIA-e o postupcima koje je nužno najprije provesti da bi se postiglo rušenje nepoželjne vlade i preuzeo nadzor nad nekom zemljom koja je cilj. Jedna od mjera je uništavanje istraživačkog novinarstva. Kakvo mirovanje; suprotno,, treba poraditi na većem broju sati slušanja, na kvaliteti..

VL
DU
Deleted user
20:40 10.07.2019.

..jazavci zamrznuli istraživačko novinarstvo..lijeva njihova..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.