Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA STRANA PRIČE

Oglasila se vlasnica trogirskog restorana: Vatrogasci su unijeli vlastito piće, to nije dozvoljeno

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/pixabay.com
1/2
18.08.2021.
u 14:42

Vlasnica je pak kazala kako ovaj događaj nije izraz nepoštovanja, niti odraz neosjetljivosti, prema vatrogascima

Nakon što je troje slavonskih vatrogasaca ostavilo negativnu recenziju jednom trogirskom restoranu zbog 'lošeg tretmana', oglasila se i vlasnica dotičnog restorana govoreći su vatrogasci unijeli vlastito piće u vrećicama iz trgovine, što nije dozvoljeno. 

- Mislim da u većinu restorana, a ne samo kod nas, nije dozvoljeno unositi vlastito piće. Isto tako, netko tko čeka pizzu za ponijeti ne treba sjediti za stolom koji je pripremljen za posluživanje obroka u restoranu, kazala je vlasnica za Slobodnu Dalmaciju.

Djelatnik koji je tu večer posluživao vatrogasce kazao je pak kako oni nisu jedini koji to rade.

- Upozoravamo ih na to. Nije u redu da, na primjer, osam Čeha sjedi oko jedne pizze i pritom vade boce ispod stola, kazao je. 

 Nije ni mogao znati da se radi o vatrogascima jer su bili u civilu, nadodaje, ali se nastoje odnositi prema svakom gostu s poštovanjem. Vlasnica je pak kazala kako ovaj događaj nije izraz nepoštovanja niti odraz neosjetljivosti prema vatrogascima.

- Vatrogasce poštujem zbog onoga što čine, zato smo više puta na požarišta dostavljali vodu te slali besplatne pizze. Cijenim zalaganje vatrogasaca, oni rade svoj posao s hrabrošću, a, vjerujem, i s ljubavlju, nadovezala se vlasnica. 

Podsjetimo, nakon borbe s požarima na Jadranu, vatrogasci su odlučili odmoriti se u Trogiru i pojesti pizzu, no doživjeli su neugodno iskustvo. Kako nisu ništa naručili za piće, djelatnik im je kazao kako ne smiju sjesti za stol već moraju čekati u kutu restorana i uzeti jelo za van. Iživcirani cijelom situacijom, tražili su povrat novaca i otišli iz restorana.

VIDEO Zabava na kiši: Splitski 'klizači' postali hit na društvenim mrežama

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
14:52 18.08.2021.

Cijena kave u DU 50kn, prvi sat parkiranja 40kn, ulaznica na gradske zidine 180 kn/os, cijena žičare 130kn/os itd. Vele za domaće su drugačije cijene, ali više vole one strane, a domaći su im dobri kad je lockdown ili pandemija.

FE
fefellerunt
22:23 18.08.2021.

I za vrijeme rata se tamo svašta moglo vidjeti, do toga da te časte pićem i jelom i ne daju ništa za platiti, do toga da gledaju kako da ti izvuku što više love , sve to ovisi od čovjekk a do čovjeka, a žalosno je da se nečovjek u pravilu znatno više okoristi od pomoći nečije nego onaj koji je to stvarno zaslužio

GR
Groooooth
18:04 18.08.2021.

Čudo jedno kako ugostitelji u Hrvatskoj ne posluže besplatnu mezu uz česticu ili oraščiće uz pivo što je u nekim turističkim zemljama sasvim normalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije