Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SJ. MAKEDONIJI

Oglasila se majka otete i ubijene Vanje (14): 'Samo mi je važno saznati istinu'

Special police bring the suspects of kidnapping and killing Vanja Gorgievska, 14, to Skopje court to have their custody prolonged
Foto: OGNEN TEOFILOVSKI/REUTERS
1/3
07.12.2023.
u 20:51

Od supruga je, ispričala je majka ubijene Vanje, razvedena pet godina, a bili su u dobrim odnosima zbog djece te ih je otac ima pravo vidjeti kad god je htio

Po prvi puta od objave da je tijelo Vanje G. (14) pronađeno prošle nedjelje u Skopju, nakon opsežne potrage, oglasila se i njena majka Zorica koja i dalje čeka odgovore na pitanja. U slučaju otmice i ubojstva djevojčice uhićeno je petero ljudi, a među njima se sumnjiči i njenog oca. Uz to, istoga dana u Velesu je pronađeno i tijelo 74-godišnjeg Pančea Žežovskog, frizera kojeg su napadači također oteli i usmrtili. 

Majka Zorica ispričala je za portal Republika.rs kako ni sama nije sigurna zašto se sve to dogodilo. Od supruga je, kaže, razvedena pet godina, a bili su u dobrim odnosima zbog djece te ih je otac ima pravo vidjeti kad god je htio. 

- Jednostavno mi je neshvatljivo kako i zašto je moja prekrasna djevojčica sada u grobu. Imam kroničnu bolest, ali se držim, samo mi je bitno saznati istinu, a trenutno mi je bolesna i druga kćer, svi se nadaju da će biti dobro - objasnila je. Dodala je i kako se nije miješala u život svog bivšeg supruga, govoreći kako je njegov život nije zanimao.

- Moj život su bila moja djeca i moj posao. Ostavila sam ga na miru da bi i on mene ostavio na miru. Kada smo i pričali, pričali smo o djeci - poručila je majka.

POVEZANI ČLANCI:

Makedonska policija potvrdila je da je uhićen i Ljupčo Palevski Palčo, prvoosumnjičeni u slučaju ubojstva. Prema neslužbenim informacijama, Palevski je priveden na granici nakon raspisane međunarodne tjeralice. Za njega se zna kako je poslije ubojstva pobjegao iz zemlje i da se kretao na relaciji Skopje – Beograd – Turska. Priveden je i Aleksandar, otac otete i ubijene Vanje. Tužiteljstvo ga sumnjiči kao sudionika u slučaju ubojstva njegove kćeri. Otac je na sud doveden nakon dana provedenog u policijskoj postaji i Tužiteljstvu na saslušanju.

>> VIDEO ZET-ovci zaustavili promet buseva na Črnomercu: 'Pokušaji napada svakodnevica su javnog prijevoza'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije