Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirali Greenpeace
Povratak na članak

Oglasila se INA: Nema propuštanja plina s potonule platforme, nema sigurnosne prijetnje ljudima ni okolišu

INA redovito nadzire njeno stanje koje je od potonuća do danas nepromijenjeno. U slučaju potencijalnog curenja plina, zbog visokog tlaka u plinskom ležištu, vidljivi mjehuri bili bi drastično veći od prikazanih, a ronioci ne bi bili u stanju ležerno roniti oko mjesta događaja, poručuju iz kompanije

Komentari 3

AF
AfganistanskiHrvat
17:16 04.06.2022.

Ma tako se to radi. Platforma je "dolj", tu je nije izgubljena. Plin nam ne treba imamo LNG i kupit ćemo ukapni. Tko će se zamarati vađenjem našeg.

VL
PR
prokurator
20:50 04.06.2022.

nema ovoga, nema onoga.. ali niste u stanju izvaditi platformu godinu i pol nakon potonuća, dakle nećete nikad. civilizacijska sramota, i to od kompanije koja nas dere sa najskupljim gorivom u ovom dijelu europe.

VL
PR
prokurator
20:51 04.06.2022.

ovi zeleni su barem poslali ronioce na dno, i snimili mjehuriće. ina ne šalja i ne snima ništa. demanti bi bio da pokažu neki suprotan dokaz, a ne samo bla bla, kradem vas ja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.