Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVAŠEV POZIV

Oglas za pristup Slavonskoj sokolskoj gardi

Sokolska garda
Foto: Davor Kibel/PIXSELL
16.10.2015.
u 08:58

Ogroman novinski oglas, preko cijele stranice, za pristup Glavaševoj Slavonskoj sokolskoj gardi objavljen je u lokalnim novinama.

Ispod fotografije mladića u crnoj vojnoj odori i sa zastavom HDSSB-a u ruci, piše "Pristupi Slavonskoj sokolskoj gardi".

Inače, SSG već ima i svoje internetske stranice, kao i Facebook-profil, a zasjenila je čak i predizborni program. U stranci ju definiraju kao sportsko-rekreacijski klub. 

>> Šeks o Slavonskoj sokolskoj gardi: To asocira na sve ono što ima oznake crnokošuljaštva 

>> Glavaš europske lidere nazvao rasistima, licemjerima i lažnim humanitarcima

Komentara 29

DU
Deleted user
09:19 16.10.2015.

Bravo! Tako prikupiti dovoljan broj balavaca s viškom energije, podijeliti im lopate i metle i uputiti ih na javne radove. Glavaša zadužiti za osiguravanje odora i toplih obroka, zatim ga uputiti na psihijatrijsko liječenje. Hitno mu je potrebno!

NE
nemanatrag
13:35 16.10.2015.

Za elektromehaničare stručne oko akumulatora....

GP
gico.prase
10:08 16.10.2015.

Izgleda kao gey fetish uniform party

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije