Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita potrošača
Povratak na članak

Odzvonilo kvarenju uređaja odmah po isteku jamstva? EK raspravlja o zabrani ugrađenog kvara

Prije nekoliko godina objavljeno je istraživanje u kojemu je otkriveno da su perilice rublja programirane na 2000 do 2500 pranja, televizori na 20.000 sati. Za građane Europske unije to predstavlja golem udar na kućni budžet

Komentari 2

BE
berija
20:36 28.02.2020.

Moja perilica radi već 11 godina, televizor 6, računalo 3, prijenosni tvrdi diskovi bez problema preko 7 godina a praktično su stalno uključeni. Hajde ti, Biljana, programiraj da ležaj bubnja perilice rikne nakon dvije godine i mjesec dana pa i meni otkrij kako ti je uspjelo. Oznaka na perilici "do 5 kg" ne znači da treba nagurati odjeće koliko se može nabiti unutra (što kokoši redovito čine) , nego najviše 5 kg.

VL
IL
ilustrator
21:22 28.02.2020.

multinacionalne kompanije drhte pred biljanom. da biljana hoce, problemi u siriji bi bili razriješeni prije prvog maja

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.