Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao hladne glave

Odvjetnika zalio vodom u sudnici jer nije zadovoljan obranom

Zalio odvjetnika
Screenshot
21.11.2012.
u 12:23

Jerome Power optužen je za ubojstvo susjede, a krivnju je prebacio na svog odvjetnika koji ga, smatra, nije dobro branio

Nezadovoljan zbog načina obrane, 50-godišnji Jerome Power tijekom rasprave u sudnici zalio je svog odvjetnika čašom vode.

– Pogrešno ste vodili istragu! To je zato što ste me prodali! – rekao je optuženik svom odvjetniku Steveu Addingtonu dok ga je zalijevao čašom vode, piše The Huffington Post.

Muškarac je, naime, optužen da je brutalno ubio svoju 68-godišnju susjedu Doris Bevins u njezinu domu 19. rujna 2010. godine. Policija ga je toga dana zatekla kako se skriva iza ulaznih vrata kada su došli u dom njegove susjede nakon što ih je pozvala njezina prijateljica koja je s njom telefonski razgovarala baš u trenutku ubojstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije