Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Postupak u Ateni

Odvjetnik uhićenih BBB-ovaca otkrio: Zadovoljan sam razvojem događaja. Evo o čemu ovisi idući korak

Atena: Uhićeni navijači izvedeni pred tužitelja
???????????? ???????
26.09.2023.
u 08:37

Athanasios Kaymenakis rekao je kako će njihov sljedeći korak uvelike ovisiti o rezultatima DNK analize

"Uvjeren sam da će većina optužbi biti odbačena na sudu. Zadovoljan sam razvojem događaja i time što smo uspjeli promijeniti mišljenje javnosti. Ako svi odrade svoj posao kako treba, utvrdit ćemo što se doista dogodilo. Uvjeren sam da će većina optužbi biti odbačena", izjavio je sinoć u emisiji Otvoreno Athanasios Kaymenakis, odvjetnik većine uhićenih BBB-ovaca.

Kazao je kako će njihov sljedeći korak uvelike ovisiti o rezultatima DNK analize. "Ovisno o tome, pronađe li se nečiji DNK blizu tijela žrtve ili se ne pronađe ničiji, tražit ćemo od suda puštanje na slobodu, privremeno ili uz jamčevinu dosuđenja, dodao je. Protiv BBB-ovaca podignute su optužnice za organizirani kriminal, uporabu eksplozivnih naprava, nanošenje teških tjelesnih ozljeda i izazivanje nereda. Ukupno ih se tereti za 11 kaznenih djela.

VEZANI ČLANCI:

"Mislim da nitko od onih koji su se u to vrijeme zatekli ondje neće biti pušten na slobodu do suđenja. Snimka koju smo predali sudu govori u prilog našem viđenju događaja, pomno se razmatraju svi aspekti slučaja. Dovodi se u pitanje jesu li upotrijebljene eksplozivne naprave i još podosta toga. Vrijeme će pokazati", naglasio je.

 VIDEO Zavadlav se branio na sudu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije