Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslavni rekorder po broju ponovljenih suđenja
Povratak na članak

Odvjetnik Pilipović: 'Molim sud da preko mene ne šalje poruke trećim osobama'

Po broju ponovljenih suđenja zbog svoje izjave, Pilipović je vjerojatno neslavni rekorder na hrvatskim sudovima

Komentari 4

MT
mladen.turcic
12:12 15.04.2016.

Zoran Pilipovic odlican mladi krivicar koji nije htio suradivati s policijom jer je gledao na korist svog klijenta te se time zamjerio sustavu koji ga eto godinama razvlaci i zeli mu unistiti karijeru. Kako ga klijent nije htio poslusati ii htio dati iskaz konstruiran od policije naravno da mu je otkazao punomoc. Kriv je sta je htio najbolje za svog klijenta te sikanirao sustav. Nazalost takvih odvjetnika koji zele raditi najbolje svoj posao je ostalo jako malo

VL
DU
Deleted user
07:33 15.04.2016.

kome se je taj zamjerio?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.