Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvoren u Estoniji
Povratak na članak

Odvjetnik Milana Martića: Izručenje Hrvatskoj je pravno nemoguće

- Pokušaj hrvatskog pravosuđa da ponovo sudi u predmetu u kojemu već postoji pravomoćna presuda pravno je nedozvoljen i besmislen - kaže Predrag Milovančević.

Komentari 10

SE
selbivoje
09:08 15.07.2014.

"Martić služi kaznu u Estoniji, gdje nema veleposlanstva Srbije, nema srpske zajednice, niti crkve, a on je vjernik. Nema direktnog vlaka, autobusa, niti zrakoplova. On ne zna ni ruski ni estonski. Milan Martić se praktično nalazi u progonstvu - tuguje Milovančević".. no dobro ! sto reci nakon ovakvih deklaracija, ako je vjernik ne treba mu crkva da bi sa Bogom stupio u kontakt,jer on je zatvorenik a ne da seta od crkve do crkve..a zatim sta mu treba vlak ?! da pobjegne ili sto !? da mozda ode u Soping do rusije?...sto se tice ponovnog sudjenja ako za nesto tako ima dokaza novih, moze, ali !!! e tu je cjela briga..ako ratnom zlocincu za masovna ubistva dopustimo da se on u zatvoru osjeca kao u hotelu, onda to nije zatvor, on moze imati ljudsku humanitarne oslove (koje zrtvama on nije dao) ali da on seta vamo tamo i da mu jos govore ruski e to je meni previse, neka zna sta je drugima cinio, i neka barem tzatvor odrzi muski

VL
SE
selbivoje
09:12 15.07.2014.

pravno je moguce, on je u hrvatskoj cinio te zlocine, drugi mu sudili, a da osjeti hrvatski zatvor, tu gdje je pocinio te zlocine je pravno dozvoljeno, i sve drzave tako nesto su dozvoljavale, sjetimo se njemackih ratnih zlocinca , itd..

VL
SE
selbivoje
09:16 15.07.2014.

zasto srbi nemaju povjerenja ?!- komsije dragi odve je rjec o zlocincu i Hrvatska moze pruziti zatvor, Hrvatski on razumje, a bilo bi i bolje ovaj zrak on poznaje

VL
Avatar belmondo
belmondo
09:31 15.07.2014.

jadan covijek, pati mu dusa u estoniji. ccc. a sto je sa onima koje je pobio? takvi zlocinci bi trebali kaznu izdrzavati u bunaru a ne u zatvorskoj celiji.

VL
DU
Deleted user
10:05 15.07.2014.

Joj, jadan. Bas mi ga je zao. Sve mi suze niz ledja cure. Sram bilo zlocesti sud.

VL
MU
Mućanin
09:26 15.07.2014.

Neka trune do zadnjeg dana sam u vukohebini!!!

VL
ZA
zahira45
13:55 15.07.2014.

A uu...veliki vjernik!! Al u ime vjere pobijeno je puno ljudi pa me ne čudi ovo licemjerje.

VL
SE
selbivoje
09:14 15.07.2014.

ovde se radi o covjeku koji je vec osudjen, znaci dokazani ratni zlocinac po medjunarodnim sudom, a boravak u Hrvatskom Zatvoru to bi bilo pravedno, Hrvatska je priznata Drzava i Demokratska

VL
Avatar poglavito
poglavito
10:09 15.07.2014.

držga' tamo , jer u Hrvatskoj bi ga oslobodili i 'pemziju' dali

VL
Avatar angelkovich
angelkovich
11:36 15.07.2014.

treba mu prirediti doček u zagrebu...kao kordiću,jerbo mile je više hrvatski državljanin nego kordić

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.