Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratio se u Vrapče
Povratak na članak

Psihički bolesnik nestao na 72 sata. Gdje se skrivao?

Vinkovačkog odvjetnika sud je proglasio teškim psihičkim bolesnikom opasnim za okolinu

Komentari 8

ZA
Zagor
15:41 14.10.2014.

E, moj Django... Malo si se preraćunao za Zadru.... Taj kriminalac nije za ludnicu nego za tamnicu. Da si iz Vinkovaca znao bi . Na kraju iako nisi iz Vinkovaca pa ne znaš o komu je rijeć. Ako je ubio čovjeka mrtav ladan. Kamo bi ga ti smjestio na primjer. Mozda kod sebe doma ili bi ga stavio za predsjednika nekog suda... Dragi moje nije sve politika.

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
15:51 14.10.2014.

nema u kladionici sreće

VL
DU
Deleted user
16:52 14.10.2014.

tu je najsigurniji.sve ostalo je kocka zna on to dobro nije lud

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:12 14.10.2014.

Odvjetnička komora?

VL
Avatar Django
Django
15:26 14.10.2014.

Jezivo je što su pravi vladari ove zemlje u stanju učiniti da bi se zaštitili. Pukaniću metak. Njegovu žena u ludnicu. Njezinog advokata u ludnicu. A koliko je još takvih slučajeva za koje nikada nećemo saznati!?

VL
GL
gloria
16:15 14.10.2014.

Ovoga treba smjestiti u deveti krug pakla, a ne na odjel u kojem socijalna radnica okorjele kriminalce voda na razgledavanje grada. Ti likovi se uredno secu po krugu bolnice te dobar dio njih se uredno opskrbljuje drogom iza ograde.To znaju svi, ali mi smo izuzetno demokratska zemlja te moramo postivati prava pacijenata.Za takve izdvajamo brdo love, puno, puno vise nego za stare i nemocne koji sa svojim primanjima jedva prezive nekoliko dana u mjesecu. Treba samo izracunati koliki je ceh njegovog trazenja i zastite ugrozenog osoblja bolnice kojima je prijetio.

VL
Avatar matalan
matalan
06:49 15.10.2014.

ubojice u lance

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.