Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjelovarska bolnica
Povratak na članak

Gredeljev dokaz: Spremačica na operaciji na fotografiji iz 2004.

Poznati odvjetnik novinarima je podijelio uvećanu fotografiju još iz 2004. na kojoj se vidi da je i tada spremačica sudjelovala u operaciji

Komentari 5

HR
HRVATSKA89
16:56 10.09.2014.

i onda se netko pita gdje je neki instrument se izgubio a to bi vrlo vjerojatno moglo biti da one ili ga stavljaju na denzifekciju i potvrde da je kod njih a ono ostao u pacjentu

VL
OS
osica
17:31 10.09.2014.

Užas, a što još ne znamo. Trebalo je deset godina da ovo saznamo.

VL
Avatar Daruvar_
Daruvar_
16:19 10.09.2014.

Liječnici su potpuno nezasluženo najprivilegiranija kasta, a unesrećili su tisuće ljudi. Svaka čast kirurzima, ali većina liječnika samo je lutka na koncu farmaceutske mafije.

VL
DU
Deleted user
08:38 11.09.2014.

Ako je ovo što se piše i djelomično točno nije u redu i netko treba snositi odgovornost. Meni se čini da se ovakove afere napuhuju do krajnjih granica da bi se odvratila pažnja od bitnih stvari. Prije par dana bio je članak da su oni iz Plomina digli ekstra lovu i tu je kraj pisanju. O onoj iz HEP što je zaposlila svu bližu i dalju rodbinu ništa. Takovi slučajevi trebaju izaći na svjetlo dana, vratiti ukradenu lovu i onda neće biti potrebe da zbog besparice u zdravstvu neke poslove obavljaju oni koji za to nisu dovoljno kvalificirani.( Što je ovaj Gredelj učinio od sebe).

VL
TI
tihidujakovic
16:03 10.09.2014.

bravo za odvjetnika, bas ih je naguzio :) treba ih oderat za ostetu apitanje koliko je ljudi umrlo radi tih cistacica koje ni krive ni duzne morale radit nesto sta neznaju!!???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.