Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Odvjetnicu Doris Koštu optužuju za utaju 310.000 kuna

doris košta
Patrik Macek/Pixsell
05.01.2011.
u 17:46

Košta bi, prema optužnici, trebala odgovarati za utaju 310.000 kuna poreza

Općinsko državno odvjetništvo optužilo je splitsku odvjetnicu Doris Košta za utaju poreza u iznosu od 310 tisuća kuna. Košta se tereti za to što nije u cijelosti prikazala i platila porez za 2004. i 2005. godinu.

Predloženo je da joj se izrekne uvjetna kazna. I naravno, morat će vratiti dug.Komentar Doris Košte nismo mogli dobiti jer je isključila mobitel. Inače, javnosti je poznata po slučajevima Lora i Gospić, po tome što je zastupala Hajduk te po Haagu. Pokušala je ući i u politiku. Kandidirala se za predsjednicu Hrvatske, a kratko vrijeme bila je i članica DC-a Vesne Škare-Ožbolt. Kad je "pukla ljubav" s Hajdukom, Košta je tražila 8 milijuna kuna za pružene odvjetničke usluge.

Zbog toga su je iz Hajduka prijavili i Odvjetničkoj komori. No, ipak su "zakopali ratne sjekire". Zaprijetila je Hajduku stečajem pa su joj isplatili 1,5 milijuna kuna plus PDV.

Komentara 22

MA
mamba64
23:29 05.01.2011.

U ovoj državi više lopova nego stanovnika.Kradu odvjetnici,glumci,premijeri.predsjednici,profesori,suci.seljaci,vlaji.Krade se od brokve ,suhog mesa.umjetnina.novca jednostavno do čega se stigne.Živila pravna država.

MO
mozel
18:02 05.01.2011.

Nemoj te objavljivati nekakva predvidjanja nego ono sto je sigurna stvar i istinita. Kada se dokaze da je to zatajila onda nju na ove forume,a prije je samo TRAC.

AL
alessio
00:53 06.01.2011.

odličan MILF

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije