Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju važnijeg posla

Odvjetnici: Sanader iz zatvora ne može utjecati na iskaz blagajnice

čedo prodanović (1)
Željko Lukunić/PIXSELL
13.09.2011.
u 22:00

Branka Pavošević u svojim iskazima lažno tereti i gospodina Sanadera, postavljajući ga na čelo organizacije koja je navodno funkcionirala na kriminalnim osnovama pa odbacuju svaku odgovornost za curenje iskaza u medije.

Odvjetnički tim Ive Sanadera priopćenjem je reagirao na glasine da je iskaz bivše HDZ-ove blagajnice Branke Pavošević medijima prispio u ruke upravo s njihove adrese.

- Najodlučnije odbacujemo te navode oko iskaza u kojima se, između ostaloga, i HDZ tereti za bezakonito stjecanje i raspolaganje novcem. Oni su neistiniti i kontraproduktivni za našeg klijenta.

Prije svega, iz razloga što Branka Pavošević u svojim iskazima lažno tereti i gospodina Sanadera, postavljajući ga na čelo organizacije koja je navodno funkcionirala na kriminalnim osnovama. S druge strane, obrana i gospodin Sanader imaju puno važnijeg posla, koncentrirani su na pripreme obrane u pet kaznenih predmeta koji se protiv gospodina Sanadera trenutno vode stoga mu ni u kojem slučaju ne odgovora sukob i tenzije sa bilo kime pa niti sa svojom bivšom strankom. Dakle, uvjereni smo da netko zlonamjerno i tendenciozno na lažnim pretpostavkama želi izazvati sukob, poručili su.

Odvjetnici Ive Sanadera naglasili su i kako "Sanader iz istražnog zatvora nema nikakve mogućnosti da na bilo koji način utječe na Branku Pavošević, a kamoli da konstruira i plasira njezine lažne iskaze".

Što se tiče predmeta koji se vode protiv odbjeglog premijera, on će se, navode odvjetnici, i dalje nastaviti braniti na isti način ne tereteći bilo koga pa niti svoju bivšu stranku.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar kukulelavac
kukulelavac
22:05 13.09.2011.

Odvjetnici Ive Sanadera naglasili su i kako \"Sanader iz istražnog zatvora nema nikakve mogućnosti da na bilo koji način utječe na Branku Pavošević, a kamoli da konstruira i plasira njezine lažne iskaze\". ================================ Ako su to lažni iskazi onda je i eksplozija u Kninu,također prevara i izmišljotina. Vrijeme će pokazati pravu istinu.

ST
standup
22:50 13.09.2011.

..a zasto \"slavni\" novinarcék nije napisa , da je Pavosevicka bila-smjenjena Blagajnica, dobila otkaz zbog kradje i mutljavine , direktno od Sanadera ??

ST
standup
22:53 13.09.2011.

kukulele, Knin je po Haskoj- \"optuzbi\" , triba biti srusén i odletiti u zrak jos´-95.,.., a odletija je danas ??!...\"koincidencija??\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije