Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Oduševljenje sportskim uspjesima je veće što je zemlja manje razvijena, jer u njima ljudi gube vjeru u sposobnost svoje države

02.01.2023. u 23:15

Iznimno veliki uspjesi nogometne reprezentacije uvijek nam ponovo vrate, na neko vrijeme, samopouzdanje i vjeru u vlastite sposobnosti. Takvi uspjesi nam vraćaju i samopoštovanje. Pokazujem svijetu našu sposobnost za velike rezultate. Zbog toga je i oduševljenje njihovim rezultatima tako veliko.

Komentara 9

Avatar southman
southman
07:56 03.01.2023.

Ugledni ekonomist " !? Prodao INA-u i zlatne rezerve za siću !

DO
domagoj1492
01:06 03.01.2023.

Dobro si prodao 25% INE. Svaka čast

BA
bacenheider
09:09 03.01.2023.

Moj profesore,nasi nogometasi su najbolji ambasadori zemlje, koje nasi politicari neznaju iskoristiti.U cijelom svijetu je odjeknulo ko bomba izbacivanje Brazila od jedne male Hrvatske,a gdje su mnogi poslije isli traziti gdje je na karti ta Hrvatska.Uspjehe te reprezentacije politicari Vaseg Sdp-a su poceli koristiti u negativne svrhe.Ministar Jovanovic je poceo proces isusivanja nogometne mocvare jer su mu ko i njegovom sefu smetali nogometni uspjesi,sjetimo se kukastog kriza na poljudu,paljenje Hrvatske zastave u Beogradu,kaznjavanje Simunica za uzvik za dom,bio sam na utakmici i na svoje usi cuo sto je uzvikivao.Poslijednji je primjer Stankovic koji je popljuvao nogometase,a nek mi netko dokaze sto je taj drug uradio za Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije