Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odštete
Povratak na članak

"Odšteta od 3,84 kune? Ma je l' vi mene zafrkavate?"

Ivanec – Nema smisla pozivati ljude na gotovinsku isplatu u gradsku vijećnicu, jer bi im putni troškovi bili veći od odšteta. Iznose ćemo im, o našem trošku, isplatiti na tekuće račune.

Komentari 7

GA
Garibaldi
17:05 03.01.2012.

Samo jedan ***** moze sam ovako nesto napraviti. Kakva je dosadasnja Vlada bila takvi su nam i duznosnici bili nadajmo se da nova Vlada ovakvim ****** stati na kraj.

VL
OB
-obrisani-
17:42 03.01.2012.

Nakon što su Pankretić,Frišćić i Čobanković,jamili, malo je malo ostalo

VL
Avatar zg_cinik
zg_cinik
20:08 03.01.2012.

a kaj su to \"OPG\"-i??????????????

VL
PI
piranha2
20:11 03.01.2012.

da nije žalosno bilo bi smiješno

VL
BE
belimo
20:42 03.01.2012.

Ovo je podh****anje stoke sitnog zuba. A da može biti i gore dokaz je općina Veliki Grđevac koja je jedina u državi dobila ravno 0,oo kn.

VL
JS
ja sam gladan
23:34 03.01.2012.

OPG= obiteljsko-poljoprivredno gospodarstvo. Sebi ore, sebi žanje, sam pojede, a od države traže lovu. Postoje osiguranja, zašto se ne osiguraju, ako im je to tako vrijedno. Tko meni daje poticaje, tko meni daje novac za sušni novčanik?

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:45 04.01.2012.

a zašto bi uopće i dobili kakvu odštetu?! u varaždinskom kraju je bilo vrlo malo štete od suše, i to uglavnom radi neadekvatne obrade zemlje, posebno one gdje ima dosta šljunka. ovaj dio županije, kolko vidim, nije smio imati nikakvu štetu. tak da bih im ja te novce uzeo. a kome je ta gospoda sijala? jesu li gdje evidentirani ti njihovi urodi, pa da vidimo kolko su pobrali kukuruza unatrag 5-10 godina? nemamo takve evidencije. svi znamo da se prijavljuje sve i svašta. i to je bivša vlada kriva? hahaha. baš me zanima ako ove godine bude slična \'suša\', tko će biti kriv, opet kosorica? pa nevjerojatno je, a i narod se već sprdava s ovime, da je za sve u ovoj državi kriv hdz, kosorica. nemoguće da su svi ostali u redu. ajmo u rijeku...tamo je sve u redu. vidim, autoceste uzele kredit da otplate njihovu zaobilaznicu..opet hdz..a sdpov je to grad...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.