Odšteta od RH?
Povratak na članak

Nema odštete od RH po presudi iz Haaga

Potrebna je pravna osnova za potraživanje naknade od Republike Hrvatske, a u ovom je slučaju nema

Komentari 26

EM
emojmile
23:24 03.12.2017.

Samo im ukinuti prava u Hrvatskoj.

VL
DO
doktorica
00:18 04.12.2017.

prestati plaćati bošnjacima,ukinuti im kojekakva prava u Hrvatskoj,neka se vrate u svoju domovinu.

VL
NV
NV
23:07 03.12.2017.

Čim pročitam naše stručnjake da nešto nema šanse i da smo mi u pravu naježim se.

VL
MU
multivitamin
23:41 03.12.2017.

Svim našim pravnim stručnjacima zabraniti javno reklamiranje,pogotovo tzv.međunarodnim (zastupajte BiH, Sloveniju i Srbiju ), na naš trošak!

VL
VI
VisAVis2
09:36 04.12.2017.

Nena odštete od RH, ali ima od pojedinaca osuđenih generala i od njihovih nasljednika, a ne bih se čudio kada bismo RH) njih sada ostavili same!!!

VL
SI
siskic
22:55 03.12.2017.

vidjeti će mo kad počmu tužbe muslimana. sve će to platiti hrvatska sirotinja.

VL
CV
cvorak
20:31 04.12.2017.

Sva ce dokumemtacija sigurno zavrsiti u Beogradu a samo ce ponesto moci ici van,naravno djelovi koji ne terete njih u bilo kojem slucaju.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
05:12 04.12.2017.

Nadam se da nece biti ratne ostete..Samo sramota vaseg sveca Tudmana ce uci u povjest.

VL
KO
koleraba
00:50 04.12.2017.

Ja, bravo... brišete me. Bom poskusil drugače. Ko je potrebno stiskati Slovenijo ali Srbijo v čemerkoli se kolnete na pravno državo in sodišče; no sicer arbitraže ne priznavate, tudi te sodbe ne.... sodni organi, ki ne sodijo vedno po vašemm pravu niso kredibilni. Zdaj, ko je jasno, da ste naleteli na mino - pa ne bi... nič ne bi; Franjo vam je serviral čisto resnico in cel Balkan je zločinski! Vi ste le nedolžne žrtve, takorekoč angeli in rešitelji "balij"! Hahhhaa... Ne bo šlo - pušnili boste. Bodo tožbe, milijončke boste plačali! In še politična streznitev bo prišla... Plenko in Koli sta pravljična lika... pravljic v Evropi nihče ne posluša več. Posebno, če so začinjene z vojnimi zločini. To so skapirali celo Srbi. Če za ta komentar ne dobim 50 minusov bom razočaran. 00:37 04. 12. 2017.

VL
AM
AMD------------------------
23:56 03.12.2017.

dosta nam je vasih pametovanja,nikada od vas dobra-jos hrvatsku hara jugoslavenstina-registriramo mi to .

VL
KO
koleraba
00:37 04.12.2017.

Poglej ti male Purgerje.... ko je potrebno stiskati Slovenijo ali Srbijo v čemerkoli se kolnejo na pravno državo in sodišče, no arbitraže ne priznavajo, tudi te sodbe ne.... pa kaj je to za butoglavcev? Zdaj, ko jim je v tej butasti glavi jasno, da so naleteli na mino - pa oni ne bi... nič oni ne bi; Franjo jim je serviral čisto resnico in cel Balkan je zločinski! Oni so le nedolžne žrtve, takorekoč angeli in rešitelji "balij"! Hahhhaa... Ne bo šlo - pušnili boste.Bodo tožbe, milijončke boste plačali! In še politična streznitev bo prišla... Plenko in Koli sta pravljična lika... Če za ta komentar ne dobim 50 minusov bom razočaran. Upam pa vsaj na sto!

VL
RA
Raspicot
00:01 04.12.2017.

Hrvatska bi sama morala ponudit ratnu odštetu Bošnjacima za UZP na čelu sa Franjom, masovna ubojstva , progone, zločin protiv čovječnosti, mučenja, pokušaj otimačine Herceg Bosne itd itd

VL
Avatar MENSA
MENSA
06:15 04.12.2017.

Olujić valja pravne (i ne samo pravne) budalaštine! Nedvojbeno je kako je ovom presudom u potpunosti raskrinkan koncept stvaranja "Velike Hrvatske" i postalo je potpuno jasno i vidljivo da je upravo ta kamenjarska paradržava (s okusom i mirisom NDH) potpuno je upropastila Hrvate iz središnje i sjeverne Bosne, a cijelu Hrvatsku pretvorila u svoje leno koje su nemilosrdno opljačkali i parazitski se nakačili na državni budžet, isisavajući iz njega i zadnje mrvice onoga što su stvarale generacije. Ta kamenjarska, ustašoidna ideja i idseologija nam je zločinačkom NDH svima nabila krimen krivnje iz WWII, a sada se povijest samo ponovila i opet smo postali zarobljenici i žrtve kradljivog , zločinačkog mentalnog sklopa koji opet baca stigmu zločina i pljačke na sve nas i ugrožava i dignitet samog Domovinskog rata kao opravdanog, obrambenog rata protiv velikosrpske agresije. U narednim danima samo pratite reakcije Vase Diplomca i bulumnente oko njega (koja u stvari i vlada HDZ-om) a Plenki je u toj cijeloj priči tu samo beznačajni, "umiveni" mali od kužine! Kolindu ne vrijedi čak ni komentirati jer su njeni intelektualni kapaciteti točno onakvi kakvi su u vicevima o plavušama!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.