Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u teniskom klubu u čakovcu

Održana komemoracija poginulom tenisaču Marinu Šuici

komemoracija marin šuica (1)
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
1/9
16.09.2010.
u 13:42

U prostorijama Teniskoga kluba "F. Punčec" održana je komemoracija mladom tenisaču Marinu Šuici. On je prije 6 dana preminuo u mađarskoj bolnici od posljedica prometne nesreće. Bio je treći tenisač Europe u konkurenciji igrača do 15 god.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar LaMer
LaMer
14:04 16.09.2010.

A nigde ne vidim onu budalu Tuksara , koji ga je svojom nepažnjom ubil !

Avatar targus
targus
21:22 16.09.2010.

Sav sam se naježil, gledajući ove fotografije, a pogotovo mladog Marina, koji ipak nije imao sreću, dići hrvatski, a i čakovečki tenis još jednu stepenicu prema gore. Iako nisam poznavao Marina, bio je moj sugrađanin, i dobar sportaš. Laka mu zemlja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije