Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukovar

Održan Sajam EU projekata

vukovar
Foto: Branimir Bradarić
1/3
09.05.2014.
u 13:25

I na ovogodišnjem sajmu predstavljeni su ciljevi i prioriteti europskog socijalnog fonda, financijske mogućnosti organizacija civilnog društva, primjeri dobre prakse i druge relevantne informacije iz područja EU fondova.

U pješačkoj zoni u središtu Vukovara danas je organiziran Sajam EU projekata koji se organizira povodom Dana Europe.

I na ovogodišnjem sajmu predstavljeni su ciljevi i prioriteti europskog socijalnog fonda, financijske mogućnosti organizacija civilnog društva, primjeri dobre prakse i druge relevantne informacije iz područja EU fondova.

Još jednom su se građanima predstavile brojne organizacije civilnog društva, škole i slične ustanove čiji su aktivisti građanima dijelili letke u kojima je ispisan njihov rad, projekti i inicijative. Sajam je organiziran u okviru projekta U srcu Europe, koji je financiran iz EU programa IPA INFO 2012., a svrha mu je da doprinese podizanju svijesti i povjerenja stanovnika Slavonije u EU strategije, politike i programe fondova.

Okupljene na Sajmu posjetio je i župan Vukovarsko – srijemske županije Božo Galić koji je izrazio zadovoljstvo do sada realiziranim projektima na području županije.

- Dosta je projekata i u pripremi. Međutim, imamo i probleme radi kašnjenja države u svojim odlukama i operativnim programima. Ipak, nadam se kako će se promijeniti odnosi i nastupi naših ministarstava i javnih poduzeća te da će zajednički taj posao bolje i kvalitetnije odraditi iduće godine, rekao je Galić.

>> Na današnji dan obilježava se Dan Europe

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije