Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OBILNIH KIŠA

Odron u Italiji zatrpao zgrade i automobile: U tijeku potraga za 13 osoba

Odron u Italiji
Foto: CARABINIERI/FIREBRIGADE HANDOUT/REUTERS
1/6
26.11.2022.
u 13:13

Talijanska vatrogasna brigada objavila je na Twitteru da je "u tijeku potraga za nestalim osobama" u gradu Casamicciola

Više osoba nestalo je na talijanskom otoku Ischia nakon što je odron uzrokovan obilnom kišom u subotu rano ujutro zatrpao neke zgrade i automobile, izvijestila je u subotu novinska agencija Ansa pozivajući se na lokalnu policiju.

Talijanska vatrogasna brigada objavila je na Twitteru da je "u tijeku potraga za nestalim osobama" u gradu Casamicciola.

Odron je povukao u more jedan automobil, a dvoje putnika je spašeno, dodali su vatrogasci.

Talijanski mediji izvijestili su da se traga za ukupno 13 osoba, a vlasti su pozvale građane da ne izlaze iz svojih domova.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
DomagojMarić
14:25 26.11.2022.

Rusi će platiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije