Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ganut tekstom

Odrekao se vijećničke naknade u korist malog Noaha

Foto: Vedran Balen
31.01.2014.
u 13:50

Jelića je ganula priča o četverogodišnjem Brođaninu s teškom srčanom manom VSD-om, nuklearnom mrenom na lijevom oku te hipospadijom trećeg stupnja

Pročitavši tekst u Večernjem listu, zamjenik predsjednika slavonskobrodskog Gradskog vijeća Dragan Jelić odrekao se vijećničke naknade od 1.500 kuna u korist liječenja malog Noaha Johannessena.

Jelića je ganula priča o četverogodišnjem Brođaninu s teškom srčanom manom VSD-om, nuklearnom mrenom na lijevom oku te hipospadijom trećeg stupnja. Riječ je o prirođenom poremećaju razvoja muškog spolno-mokraćnog sustava koji zahtijeva operaciju koja se treba obaviti u Beogradu i stoji 4.000 eura, a njegovi je roditelji, opterećeni kreditima, ne mogu platiti.

- Iz privatnih razloga znam o kakvoj bolesti se radi. Sin mojih bliskih prijatelja također je rođen s hipospadijom i operiran je u Beogradu. Tamo se te operacije dobro obavljaju i sve je prošlo u redu. Pozivam i druge sugrađane da pomognu koliko mogu, barem s desetak kuna, jer rezultati operacije najbolji su kada se obavi u što mlađoj dobi – rekao je Jelić.

Svoje vijećničke naknade Jelić se odrekao odmah nakon lokalnih izbora u lipnju prošle godine, odlučivši cijeli iznos iz mjeseca u mjesec donirati sugrađanima u potrebi. Do sada je pomogao trima pojedincima i trima udrugama. Pozvao je i druge vijećnike da slijede njegov primjer, ali niti jedan ga nije poslušao.

>> Ne ode li na operaciju, mali 
će Noah ostati teški invalid

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije