Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Odnosi sa Sberbankom još su uvijek neizvjesni

Sudskim zahtjevima ruska banka želi spriječiti kredit za koji drži da nije fer

Komentari 4

BE
beeroslaw
23:02 10.06.2017.

Evo gospodjo Kiseljak ovim putem cu vam objasniti kako stoje stvari da se ne pravite blesavi, kreditor Sperbank oce svoje pare, kako dospjelu kamatu tako i glavnicu, posto im je protupravnim lexagrokorom drzava onemogucila naplatu putem garancija, pokusavju sve sto mogu legalnim nacinom putem sudova

VL
PU
Pukovnik
23:29 10.06.2017.

Nije istina. Odnosi su vrlo izvjesni. Sberbanka je financijska ustanova koja zeli svoj novac natrag zajedno s dogovorenom kamatom. Tu saka balkanski prevaranata zajedno s koruptnom klikom, tj. vladom nemogu nista napraviti. Odnosi u civiliziranom svijetu su vrlo jasni: Vrati banki novac s kamatama ili idi u stecaj.

VL
MR
mrkvan
02:25 11.06.2017.

Ovaj igrokaz s Agrokorom treba promatrati kao dio bespoštedne borbe Zapada protiv Rusije svim sredstvima. Todorić je već izvukao novce van. Rusi će zgubiti oko 70% uloženog, a američki lešinarski fondovi su za 30% kupili dionice Agrokora i još se osigurali kroz rollup. Iduća faza je pretvaranje rollupa u vlasništvo. Pritom je najvažnije ugrabiti Agrokorove 30 godišnje koncesije na hrvatsku zemlju (30.000 ha) i vodu.

VL
21
210759
06:14 11.06.2017.

Sve te novce Kredite nakraju ko i uvik placa se iz drzavnog proracuna narodnim novcem hrvatske siroitinje . Nasa djeca jos dugo placati kredite koje sada komunisti zaduzuju i kradu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.