Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TREĆA GODIŠNJICA EUROMAJDANA
Povratak na članak

Odnos Trump – Putin ovisi o Ukrajini

Svrgnuti predsjednik Janukovič ponudi svjetskim čelnicima rješenje u 6 točaka

Komentari 14

PE
PepeCoco
07:38 23.02.2017.

Janukoću, nit te neko čuje, nit ozbiljno uzima! nije važno što je u interesu ukraine nit 200milijardi trgovine sa Rusijom, nego da se tvoja zemlja razbije i pokupuje za jeftine pare kao što su Hrvatskoj napravili! poslje toga si samo još poslušna kastrirana pudlica!

VL
PE
pessimus
11:22 23.02.2017.

ovaj članak je plagijat...autor nije naveo izvor. i dokad će nas obmanjivati?...a otvoreno uključivanje rusije u ukrajiski rat kulminiralo je vojnom intervencijom i okupacijom krima u ožujku 2014. na krimu nije bilo vojne intervencije niti okupacije. žitelji krima na referendumuu su odlučili. uostalom krim je bio ruski, dok ga ukrajinac hruščov nije priipojio ukrajini.

VL
ST
stomugromova
07:40 23.02.2017.

Ništa od osnivanja Povjerenstva EU za istraživanje zločina na Majdanu kad je to skuhala CIA.Baš će Ameri dozvoliti da ih se istražuje.

VL
ST
stomugromova
07:45 23.02.2017.

Januković je 100% u pravu jer Sporazum o približavanju EU podrazumijeva gašenje većine industrijskih kapaciteta kojih je dobar dio izvozio u Rusiju.Ukrajina je gospodarski propala i njoj više nema spasa.Kako vrijeme prolazi,tako će i Ukrajinci polako shvaćati kako su iskorištenini kao topovsko meso za račun globalnih lihvara u ratu sa Rusijom.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:11 23.02.2017.

kakve masovne demonstracije na majdanu?! jeste svjesni da je tamo bilo najviše 300 ljudi, i to dobro naoružanih, koji su tražili ostavku legitimnog i legalnog predsjednika države? masovne? ajd u arhivu htv-a, pa pogledati emisiju one eterovićke ili koje većeć koja prati istok, gdje priča sa seljacima u okolici kijeva, koji vele da pojma nemaju što se tamo događa, a da ionako stalno netko protestira protiv nekoga. zašto se ne istražuju događaji na majdanu, ili pak ubojstvo 60 ljudi živih spaljenih u odesi? jer bi se saznali nalogodavci? zašto je berkut rasformiran? jedina organizirana postrojba u ukrajini je morala biti rastjerana, jer je jedino ona imala autoritet i snagu provoditi zakon i red. vojska im je u rasulu, policija isto. berkut nije pucao po prosvjednicima, imate dokaza za to kolko hoćete. al bitno je da se ništa ne dokaže, već da u zraku stalno visi osuda rusije, koja je sve to zakuhala i tako dalje. čiji su političari paradirali po pozornici na majdanu? ruski nisu. američki, njemački, poljski. e pa ajmo dalje. zašto nisu objavljeni snimci razgovora kontrole leta sa pilotima srušenog aviona, gdje su radarske snimke?

VL
DA
Darko1983
21:57 24.02.2017.

Ukrainu zapad stavio u nezgodnu sitaciju i sad glumi poštenog komšiju,,sve si to fazoni

VL
Avatar babas
babas
15:20 23.02.2017.

Treba baba Merkel poslati Plenkija u Kijev da rješi taj slučaj. Plenki je pokazao da zna i može!

VL
NO
novalastavica
09:16 23.02.2017.

Zivjela Ukrajina prapostojbina Hrvata

VL
DU
Deleted user
09:12 23.02.2017.

rješenje ovog Ukrainskog problema je jako jednostavan, rusi napuste ukrainske teritorije Koje su okupirali i prisvoili i onda ukraina može vladati cjelom svojom međunarodno priznatom državom, rusima se automacki ukidaju sankcije i cjeli svjet ima jedan jako veliki Problem manje-značiči rusi se samo moraju makniti iz okupiranog teritorija-

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.