Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Vrbovcu

Odnio zlato i nakit, šteta više desetaka tisuća kn

zlato
Davor Višnjić/Pixsell
28.10.2012.
u 16:10

Zagrebačka policija izvijestila je da je nepoznati kradljivac provalio u kuću u Vrbovcu u Gradečkoj ulici između 18 i 20.55 sati te ukrao novac i nakit.

Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko desetaka tisuća kuna, a oštećeni su 32-godišnjak, 29-godišnjak i 26-godišnjakinja za nekoliko desetaka tisuća kuna. Policija je, također, izvijestila da se u nedjelju oko 3.50 sati na Trešnjevci u Andraševečkoj ulici u dvorištu obiteljske kuće zapalila opel astra u vlasništvu 39-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci.

Zasad nije utvrđeno je li automobil netko namjerno zapalio ili se požar dogodio zbog tehničkog kvara... U svakom slučaju, točan uzrok požara utvrdit će se nakon obavljenog očevida. (dij)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije