Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Potkopavaju EU”
Povratak na članak

Odmetnik Orban opet s Putinom

Mađarska je s odmetnutim Orbanom partner Moskve u destabilizaciji EU, kaže šef Budimpeštanskog političkog instituta Peter Kreko

Komentari 15

DU
Deleted user
07:45 30.08.2017.

Koja sramota od novina. Vi i vas anemicar ne dolazite ni do gleznja Orbanu. Da mi u Hrvatskoj bar imamo jednog Orbana nebi na svijet gleadao sa prezirom kao sto trenutno cini. Jade Balkanski.

VL
DU
Deleted user
07:08 30.08.2017.

Cudim se da vl dpousta vrijedjanje premijera druge drzave gospodin orban ima ono sto nedostaje vodecim polticarima u hrvata put eu je slican jedinom ispravnom titovom putu gospodin orban je muz nije tetec ni tetkica

VL
DU
Deleted user
06:49 30.08.2017.

Kada ste već objektivni čitateljima trebate dati informaciju da je Keko Soroševa pudlica .

VL
DU
Deleted user
07:53 30.08.2017.

Bar da mi u Hrvatskoj imamo jednog Orbana ili Putina, umjesto ovih beskickmenjaka.

VL
DU
Deleted user
09:10 30.08.2017.

Orban je jedini drzavnik Evrope koji Neoloberalnim i masonskim parazitima u Evropi govori sta ih slijedi te radi u interesu svog naroda.

VL
ST
stomugromova
09:10 30.08.2017.

Mađarska je sada, na neki način, partner Moskve u destabilizaciji EU – kaže politički analitičar i direktor Budimpeštanskog političkog instituta Peter Kreko.----------------- Hehe,upravo je EU,odnosno EK glavni partner Soroša u destabilizaciji nacionalnih EU država,a Petar Kreko je samo još jedann plaćenik raznoraznih instituta u službi istog zla.Dakle,držimo se Mađarske i država Višegradske skupine,koje su jedina brana veleizdajničkoj politici EU,kojom dominiraju Soroševi plaćenici iz EK,uz Merkel,Macrona i drugih državnika država članica EU.,poput Švedske,Nizozemske,Austrije itd.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:25 30.08.2017.

molim novinara da mi pojasni ovo sa medijima, 'standardima kao na Zapadu'. dal to znači da mediji mogu nekažnjeno lagati i konstruirati razne priče i optužbe, bez ikakvih dokaza? dal su standardi medija sa zapada 'dokazi' materijali tipa onih u vezi iračkog oružja za masovno uništenje? ili optužbe protiv sirijaca, assada, radi napada kemijskim oružjem? kredilibitet zapadnih medija je na nuli, i prestanite ih uzimati kao nešto relevantno. pazite, da mediji objave da je papa umro, većina ljudi im ne bi povjerovala. vi vjerujete da je rusija ugroza za europu? ako nije amerika, čiji se diktat u europi slijedi, kako može biti rusija, koja sa svima surađuje i ne pita za unutarnje probleme ili smjerove? EK nije nitko birao, nema legitimitet naroda, a donosi direktive koje države moraju slijediti. ajd mi recite dal vlasti litve rade u korist svojeg naroda, dižući tenzije sa rusima? bacili 150 mil eura na gradnju lng-a, da bi imali plin za trećinu skuplji od ruskog, radi toga išle su cijene grijanja gore za 50%, natjerali državnu firmu da kupuje plin samo iz tog terminala, i onda joj gubitak pokrivali, radi čega ih je unija i kaznila. mađari imaju problem radi ukidanja južnog toka, jer od 2019.-e rusija prestaje isporučivati plin preko ukrajine. zato je i napad na sjeverni tok 2, jer bez njega, a bez plina preko ukrajine, europa će imati manjak plina, pa će cijene ići gore, i američki lng bude konkurentan. a svi zaboravili da rusija ima lng terminal, jedna se gradi, dva u planu.

VL
Avatar Angelina11
Angelina11
11:26 30.08.2017.

Pametan covek vidi ko ce biti glavni u bliskoj buducnosti

VL
KG
KGB-@
08:54 30.08.2017.

Orban i Miro Cerar su mi posle Putina dva najomiljenija politicara.

VL
GV
golub Vaso
22:10 30.08.2017.

prenosite izjave nekog sorosevog instituta, je li i VL na istom platnom spisku?

VL
Avatar 123456
123456
17:53 30.08.2017.

Živio car Putin, živio Orban!! ZDS!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.