Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izglasan
Povratak na članak

Odlukom 11 vijećnika Gradsko vijeće Vukovara donijelo proračun za 2016. godinu

Izglasavanju proračuna nisu nazočili vijećnici SDP-a, SDSS-a, HNS-a i SNS-a koji su napustili vijećnicu odmah nakon što je izglasan novi Statut. Oporbeni vijećnici isticali su kako je izglasavanje proračuna četiri i pol mjeseca prije Nove godine presedan u Hrvatskoj.

Komentari 5

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:11 17.08.2015.

bravoooo super radite cestitam Jesu pobigli komunisti sa srbima Zajedno,,ma oni su jedno te isto nema razlike

VL
MG
mile.grgas
20:37 17.08.2015.

Sad se vidi sad se zna tko kamo pripada!

VL
SI
Sittingbull
20:59 17.08.2015.

Danas je kradeze ponovo uveo ćirilicu u Vukovar. Građani imaju pravo od Grada Vukovara i svih institucija u gradu tražiti dokumente i pismeno komunicirati na ćirilici. Izostavljeni su samo nazivi ulica. Velike hrvatine nemojte likovati, informirajte se malo.

VL
Avatar šokac_divani
šokac_divani
22:10 18.08.2015.

Gradsko vijeće grada Vukovara je novim statutom grada sasvim dobro rješilo pitanje uporabe jezika srpske nacionalne manjine - ukoliko žele dokument na svom jeziku i pismu samo ga moraju pisano zatražiti i bit će im izdan nakon što uplate 200 kn državnih biljega za troškove izdavanja takvog dokumenta. Mislim da je to sasvim u redu budući da općenito treba smanjiti troškove javne administracije. Pravo se daje - a ako ga želiš konzumorati - Prijatelju plati!

VL
Avatar Ljubeć
Ljubeć
19:37 17.08.2015.

kakva ćirilica srbi su lud narod za dojni mržnjom jer mrze sve što je hrvatsko bog i hrvati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.