Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MJERE ZA USKRS

Odluke Stožera za Šibensko-kninsku: Obavezne maske na otvorenom, trgovine otvorene do 20 sati

Šibenik: I osoblje saniteta svoj posao obavlja u zaštitnim odijelima
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/4
31.03.2021.
u 21:15

Posjete staračkim domovima omogućit će se samo na otvorenom

Za područje Šibensko-kninske županije od 1. travnja uvode se oštre mjere koje će vrijediti do 15. travnja, a među kojima je i nošenje maski na otvorenom te ograničavanje rada trgovina do 20 sati.

- Obvezno je korištenje maski za lice ili medicinskih maski na otvorenim prostorima gdje se očekuje veći protok ljudi (tržnice, prostori oko trgovačkih centara, vjerski objekti i sl.) bez obzira na fizički razmak, stoji u odluci.

Umjesto do 22 sata, od 6 do 20 sati moći će raditi i pekarnice, trgovački centri, casina, ali i terase ugostiteljskih objekata.

Posjete staračkim domovima omogućit će se samo na otvorenom, stoji u odluci lokalnog Stožera, a vjerski obredi i dalje će biti dopušteni uz, naravno, pridržavanje epidemioloških mjera i na otvorenom.

Komentara 2

DU
Duslikr
14:43 01.04.2021.

Bravo stožer, spašavate ovaj narod. Još žešće mjere se moraju uvesti, nema veze šta nećemo imati šta jesti. Do posljednjeg virusa...!

DU
Deleted user
22:09 31.03.2021.

Glavno da je Zagreb otvoren i pdv tece i sve je super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije