Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI AGENT
Povratak na članak

Odluka o izručenju Sindičića Hrvatskoj za dva tjedna

Nobilo tvrdi da je Sindičić lažno svjedočio na suđenju Pratesu za ubojstvo Stjepana Đurekovića

Komentari 4

LI
lika64
09:21 27.11.2015.

Sad kad ga se RI udba dočepa i stari kosovac Nobilo bude pod prisilom sve zanijekao, inače ode glava

VL
PI
Pikador
23:19 27.11.2015.

Prešućene istine Zašto ni novinari niti njemački sud ne pronađu odgovore na pitanje što se je tako pok. Đureković zamjerio UDBI i u samo 13 mjeseci emigrantskog staža postao glavna meta smrtonosnog napada. Bez toga samo pljuvanje i zgražanje nekakoako nije vjerodostojno, jer svako posebno ubojstvo mora imati poseban motiv. To je abeceda u kriminalistici.

VL
DU
Deleted user
10:07 27.11.2015.

Nijemce Sindičić više ne interesira jer je on njima svoju izjavu već dao. Ovdje vidimo da Hrvatska traži njegovo izručenje zbog navodnog lažnog svjedočenja a ne zbog toga što je skupa sa svojim šefovima Perkovićem i Mustaćem vršio likvidacije hrvatskih gastarbeitera po njemačkoj!

VL
DU
Deleted user
09:30 27.11.2015.

Ma koja korist? U Hrvatskoj ubojice i kriminalci troše naše novce na sprdnje od suđenja, na kraju zbog nestručnog i neukog pravosuđa bivaju oslobođeni i još traže odštetu - dakle sve na naš račun. Baš kao što je i Bandić godinama davao pomoć iz gradskog proračuna "siromašnom" i "u teškoćama" Dinamu (čitaj Mamiću). Svi se oni međisobno podupiru i štite, a mi plaćamo. Zar smo tako i toliko tupi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.