Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRITANIJA

Odjevena poput muslimanke izbola bivšeg ministra

timms
VL
Autor
Hrvoje Dečak
15.05.2010.
u 17:21

Policija je rekla da je zbog teškog izgreda uhićena 21-godišnja djevojka, a napad se dogodio za redovitoga mjesečnog sastanka ogranka stranke u istočnom Londonu. Nije objavljen razlog napada

Britanski zastupnik Stephen Timms (54), ministar financija u prethodnoj laburističkoj vladi, izboden je nožem u trbuh u uredu biračkog okruga u istočnom Londonu.

Timms je smješten u bolnicu, no njegove dvije ubodne rane nisu opasne po život, rekao je glasnogovornik laburističke stranke. U međuvremenu je uspješno operiran i osjeća se dobro.

Policija je rekla da je zbog teškog izgreda uhićena 21-godišnja djevojka, a napad se dogodio za redovitoga mjesečnog sastanka ogranka stranke u istočnom Londonu. Nije objavljen razlog napada, ali očevici tvrde da je djevojka nalikovala na muslimanku, a na sebi je imala dugačak crni plašt. Bez riječi je pojurila na Timmsa i počela ga ubadati, dok nije priskočio njegov mladi čuvar i u hrabrom hrvanju uspio joj uzeti nož.

Timms je u parlament izabran 1994. godine, a obnašao je više ministarskih dužnosti za mandata Gordona Browna i njegova prethodnika Tonyja Blaira. Zastupnik je u svojoj izbornoj jedinici Newham North East u Londonu, a toliko je popularan da je nakon nedavnih izbora član parlamenta s najboljim rezultatom od 70,4 posto.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
01:10 16.05.2010.

Roshanara Choudhary, stara 21 god kako javlja BBC

HE
Heli
01:31 16.05.2010.

Sta je motiv napada? Ko je napadac?Mozda je ovaj politicar i zavodnik? Mozda je cura ostavljena? Valjda ce istraga utvoriti motive napada?

GA
gabriela
20:19 15.05.2010.

ovo je presmiješno da bi bilo istinito. spemenuta je zacijelo neka studentica koja radi za MI neki broj u čijoj režiji radi sve po direktivi da se i u VB uvede zabrana nošenja burki (i ja sam protiv njih, ali ima načina da se lijepo riješe stvari).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije