Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepravda
Povratak na članak

Odgulio kaznu za laptop koji je ukrao pa vratio gazdi

Andrija Mandić tužit će državu zbog nanošenja duševnih boli, ali i duševne bolesti koju je, tvrdi, dobio u zatvoru.

Komentari 3

IS
istima
12:53 03.05.2012.

Heh... jadnik.... Mislio dečko da je pametno ukrasti nešto od lopova u 'pravnoj državi'.... Neka je sretan što uopće ostade živ.

VL
BA
Bandit
14:39 03.05.2012.

Bolje bi mu bilo da je ubio gazdu nebi dobio nis vecu kaznu,a to bi bio primjer ostalim gazdama lopovima da se radnik mora platiti ,sad nek bude pametan i nek doceka gazdu i po tamburi pa kad izadje izadje iz bolnice opet.

VL
MI
Mirel
15:57 03.05.2012.

Hrvatske je oko 20 god. lopovska drzava. U Hrvatskoj lopove brane i policija i sud i zakoni, jer svi ovi spomenuti su lopovi. Posten covjek jadan covjek. Nedaj boze da je dripac meni ostao duzan platu - lopov poslodavac pod laznim imenom ma j..o bi ja njemu majku, pokrla bi ga ubrzo trava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.