Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poruka iz v. britanije

'Odgovorni ste za regiju i poštovanjem prava manjina'

Simon Hughes
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
19.02.2014.
u 21:26

Proces reforme pravosuđa traje i to je dobro. Građani moraju vidjeti da je korist od EU konstantna

Želimo ohrabriti hrvatsku Vladu da shvati svoju odgovornost kao regionalnog lidera, i to ne samo u smislu uspješnog bavljenja ekonomijom, nezaposlenošću, trgovinom nego i u smislu poštovanja prava manjina, da Hrvatska bude mjesto gdje se jednako poštuju prava Hrvata i hrvatskih Srba, katolika, pravoslavaca i muslimana i svih koji tu žive, kazao je danas zamjenik ministra pravosuđa Velike Britanije Simon Hughes.

U Zagrebu se sastao s ministrom pravosuđa Orsatom Miljenićem, vodstvom Vrhovnog suda, Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa te s nevladinim organizacijama i manjinama.

– Proces reforme pravosuđa traje i to je dobro. Građani moraju vidjeti da je korist od EU konstantna i da proces reformi nije nestao lani na prvi dan članstva – rekao je Hughes.

>>O pravima manjina danas govori većina, a manjinski narod se tuče oko novca

Komentara 27

Avatar Byker
Byker
21:50 19.02.2014.

Ispada da se svi brinu za prava manjina ali se nitko ne brine za prava večine !!!

Avatar Bukovnik
Bukovnik
21:49 19.02.2014.

Cudno malo da mu je kraljica i premijer tolike godine batinala Irce Katoilike i kolonizirala pola svijeta ubijajuci i mlateci a danas je tako zabrinut za svijetsku demokraciju.....Ovo pripada u isti svinjac kao i Obrenovic za koje i navija i taj anglosaksonac i njegova vlada...ali ovaj put nece proci

Avatar Rustem pasha Hirvat
Rustem pasha Hirvat
21:54 19.02.2014.

Javili se britanci da pričaju o pravima manjina, najveći zločinci u povijesti čovječanstva, gdje imperijalistička britanska vojska dođe tu trava ne raste. Što se nas Hrvat tiće, britanci bi nam se morali skrušeno padajući na koljena ispričati za predaju Hrvatske Domovinske vojske 1945.g. u ruke zločincu Titu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije