Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navodna izjava o primanju mita
Povratak na članak

Odgovor DIP-a: 'Vreska može razriješiti samo Ustavni sud'

Zbog bolesti Vresk ne obnaša dužnost člana DIP-a, a, budući da je Hrvatski sabor raspušten, razriješiti ga može samo Ustavni sud

Komentari 4

AM
AMD------------------------
19:34 16.08.2016.

ustavni sud i vreska,gdje je razlika ? ustavni su su postavili oni koji se dobro slazu,jako lijepo se paze i hrvatsku gaze = citat ,meni nepoznatog autora ,koji opisuje umrezene iz yu.sistema,prilagodjeni prostoru i vremenu.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
22:10 16.08.2016.

Samo još jedan u nizu partijskih mafijaša !

VL
DE
dernek
19:42 16.08.2016.

ma koji ustavni sud pa i njega treba smijeniti jer su skoro svi sa stranackim iskaznicama.

VL
CR
cronada
22:18 16.08.2016.

A kako bi bilo da to ucini narod? gdje su sada udruge da izadu na ulicu i protestom traze ostavku ovog "kulturnog"lopova??? :-)))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.