Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vještak zauzet

Odgođeno suđenje Siščaninu koji je ubio nepokretnu kćer

joso gregurić
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/3
06.06.2013.
u 15:39

Suđenje Josi Greguriću kojega optužnica tereti za ubojstvo teško bolesne i nepokretne kćeri Marijane nastavit će se 13. lipnja

Suđenje Siščaninu Josi Greguriću (57) kojega optužnica tereti za lanjsko ubojstvo teško bolesne i nepokretne kćeri Marijane (23) ipak nije nastavljeno zbog zauzetosti psihijatrijskog vještaka Miroslava Gorete koji je trebao objasniti pojam pravničke kategorije ubrojivosti.

Nastavit će se 13. lipnja. Na prošlotjednom ročištu Gregurić je rekao da razumije optužnicu te dodao: "Ne znam jesam li kriv, to zna samo dragi Bog".

>>'Razumio sam optužnicu, ali jesam li kriv zna samo dragi Bog'


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije