Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužnica uskok-a
Povratak na članak

Odgođeno suđenje Mravku i drugima u slučaju Buljubašić

Riječ je o tzv. slučaju Buljubašić, a optuženi se terete da su kao čelni ljudi HEP-a omogućili Radi Buljubašiću da od svibnja 2006. do kolovoza 2009. fiktivno bude zaposlen u HEP-u iako je zapravo bio zaposlen u HDZ-u

Komentari 4

TO
tonto
10:34 21.02.2012.

HDZ-ova izreka: pusti pravne ustanove da rade svoj posao! Siromaka koji je ukrao da mozda nahrani djec, srediti ce u roku od par dana ili mjeseci, a ovu gamad ce ravlaciti godinama. Nakraju ce im dati mirovinu i koji milijon otpremnine.To je nasa Stvarnost nasa pravedna Hrvatska. Te kriminalce treba po kratkom postupku!!!!

VL
OM
omer
10:36 21.02.2012.

To je poštn hdz-ov kadar na čelu sa Sanaderom i ostalim domoljubima, tu od presude neće biti ništa, njihovi odvjetnici znaju svoj posao , te če na kraju oni tužit još državu zbog duševnih boli!!!!!!

VL
DO
dobritza
10:43 21.02.2012.

ma sjajno je to naše pravosuđe. nije mu uručen sudski poziv? onome koji mu nije uručio sudski poziv trebalo je automatski uručiti prekid ugovora o radu. odgađanje odgađanja dovest će do zastare i onda opet svi sretni i veseli. užas.

VL
RO
rosanka
10:56 21.02.2012.

Podsjetimo, o slučaju Buljubašić prvi je pisao Večernji list prije tri godine, kada je i sam Buljubašić u telefonskom razgovoru Večernjakovu novinaru priznao kako na posao dolazi u HDZ, a plaću prima u HEP-u. jel toga ima samo kod nasas ili? sramota za Hdz, jaca opet mi sve miriše na tebe

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.