Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje neizvjesno

Odgođeni rezultati egipatskih predsjedničkih izbora

prosvjed, egipat (1)
AFP/PIXSELL
20.06.2012.
u 22:31

Odgoda samo dodatno produžava agoniju egipatskog naroda. Potvrdio je to u izjavi i glasnogovornik Mohammeda Mursija

Rezultati egipatskih predsjedničkih izbora neće biti objavljeni u četvrtak kao što je ranije najavljeno. Priopćeno je to nakon što je iz Vrhovne izborne komisije poručeno kako je potrebno više vremena da bi se obradili svi prigovori predsjedničkih kandidata, a njih je oko 400, piše BBC.

Odgoda samo dodatno produžava agoniju i neizvjesnost egipatskog naroda. Potvrdio je to u izjavi i glasnogovornik Mohammeda Mursija koji je kao kandidat Muslimanskog bratstva prvi u ponedjeljak ujutro proglasio izbornu pobjedu. Njegov glavni rival Ahmed Šafik još nije komentirao odgodu objave rezultata.

Tisuće građana reagirale su na priopćenje izborne komisije te su se ponovo slile na središnji kairski trg Tahrir da bi prosvjedom tražile proglašenje predsjednika. Građani se boje da će vojska zadržati vlast i apsolutnu moć u svojim rukama.

Komentara 1

AA
aabbcc
08:42 21.06.2012.

. Bublika je glasala al bez prave utakmice tesko je znati koja momcad je jaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije