Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenjaju tradiciju

Odgodili misu zbog utakmice

Kada Hrvatska igra u finalu SP onda se i mise odgađaju!
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
13.07.2018.
u 23:17

Vjernici su pozdravili odluku.

Kad Hrvatska igra u finalu Svjetskog prvenstva, i mise se odgađaju! Na oglasnoj ploči u župi Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu jučer (petak) tako je osvanula obavijest da se zbog utakmice finala Svjetskog prvenstva u Rusiji između Hrvatske i Francuske mijenja termin nedjeljne svete mise.

Svjestan da će većina vjernika ostati uz televizijske ekrane bodriti vatrene, svećenik je početak mise pomaknuo s tradicionalnih 18.30 na 20 sati. Vjernici su pozdravili odluku.      

Komentara 6

KR
Krotila
00:01 14.07.2018.

neka se i naši fratri oglase,da još više ojačamo duhovnom snagom

DU
Deleted user
00:37 14.07.2018.

Crkva uvjek treba biti uz narod i osluškivati potrebu naroda.Ovako će svi biti na dobitku,kako je Isus rekao " Bogu Božije,Caru Carevo". Tako i ovo narodu njegovo malo se misa pomjeri i bude i Bogu Božije i svi zadovoljni.

DH
dalibor.hren
08:16 14.07.2018.

Crkva je narod, a ne objekt...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije