Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Odgođeno ročište na suđenju Željku Sabi

Željko Sabo
Foto: Goran Ferbežar/PIXSELL
06.03.2014.
u 10:21

Sabo se u vrijeme kad je bilo zakazano ročište nalazio, kako doznajemo, u Vukovarskoj bolnici na infuziji

Pripremno ročište vukovarskom gradonačelniku Željku Sabi, optuženom za podmićivanje dvaju vijećnika HDZ-a, ponovno je odgođeno.

Sabo se u vrijeme kad je bilo zakazano ročište nalazio, kako doznajemo, u Vukovarskoj bolnici na infuziji.

Vukovarski gradonačelnik ne osjeća se dobro, nakon operacije kralježnice u veljači.

Na sudu su bili bez ikakvih komentara, a sljedeće ročište zakazano je za 21. ožujak. Prošli puta ročište je odgođeno na zahtjev USKOK-a, navodno zbog neodgodivih obaveza.

>> Slučaj Sabo – kako 
se smanjenjem demokracije brani demokracija

Komentara 12

DU
Deleted user
10:33 06.03.2014.

Počinje sdp igra ! Poštenjačine !

IV
ivanvinkovci
11:49 06.03.2014.

Nevjerovatno je to šta je ovaj čovijek sve napravio i jos hoda slobodn gradom... Tko li te više štiti toliko i zašto... Ovo je nova pravednost našeg predsjednika YUsipovića

Avatar puky
puky
10:37 06.03.2014.

... mene zanima zašto je njemu DORH "odgodio" primjenu instituta - opasnost od ponavljanja kaznenog djela" i ostavio ga na slobodi da možda i u ovom trenutku ponavlja kazneno djelo zbog koje mu se sudi i nagovara nekog vijećnika da da se prijeđe u partiju ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije