Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVI ZID U AKCIJI
Povratak na članak

Odgođena deložacija obitelji Smrtić, stigao i Pernar

Ispred stana danas su se okupili i aktivisti Živog zida

Komentari 5

Avatar soliloquy
soliloquy
16:01 06.10.2016.

Zakoni se moraju poštovati. A njemu je "promaklo" da je potpisao ugovor u kojem stoji da duguje 90,000 maraka? Neka tuži onda štedno-kreditnu zadrugu i dokazuje to na sudu, a u međuvremenu nek spava na cesti ili kod unuka.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:26 01.06.2017.

Nikom nije sumnjivo da direktor Obrtničke štedno kreditne zadruge Varaždin (Smrtić) posuđuje privatno novce od druge Štedno kreditne zadruge Cekin, te pritom naivno potpisuje ne čitajući što piše?

VL
DM
drazen.muhvic
14:51 06.10.2016.

Hvala na adresi dotičnog gospodina. Sada bilo tko može odnijeti istome bjanko papir na potpis... Koja bena potpisuje nešto što ne pročita? Prije bi se reklo da se lova rasprčkala, a kredit se nije vraćao.

VL
Avatar Getrib
Getrib
15:25 06.10.2016.

Koja sramota da na izborima izabrani predstavnik najvišeg zakonodavnog tijela bori se na ulici protiv zakona koje donosi Sabor, umjesto da se bori za pravednije zakone.

VL
OS
osica
17:32 06.10.2016.

"...... upisana još jedna pobjeda. " Do kada ? "Oslobodite ga dugova i ovrhe, to bila pobjeda, a ovo je prodaja magle jadnima...." Neće van sada već početkom iduće godine. No, ništa čudno " onaj tko potpiše 800% više dugaviše duga nego što je dobio novaca , pada mi na pamet ona " kad si gla da n nisi svoj"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.