Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slučaj Hypo
Povratak na članak

Odgođeno suđenje za slučaj Hypo zbog Sanaderovog liječenja

Ukinuta presuda Sanaderu bila je ujedno i prva presuda za ratno profiterstvo donesena nakon ustavne odluke o nezastarijevanju takvih kaznenih djela, no Ustavni ju je sud ipak ukinuo uz zaključak da Županijski i Vrhovni sud nisu utvrdili je li Sanaderu nastupila zastara kada je optužen te da su povrijedili pravilo primjene blažeg zakona.

Komentari 5

LA
like_a_boss
11:04 09.03.2018.

Hrvatska je zemlja bez budućnosti sve dok mafija iz ustavnog suda ne prekine sa svojim javnim sramoćenjem. Vjerovatno smo jedina zemlja u kojoj se na spomen vrhovnog i ustavnog suda ljudi smiju klaunovima iz tih sudova...

VL
GE
generacija57
11:08 09.03.2018.

Danas je riječ sudac sinonim za sramotu.

VL
LU
Lujo123
13:24 09.03.2018.

hahahahaha hahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahahahahahahahahaha hahahahaha hahahahahahahahahahahaha - suci lopovi!! hahahahahahahahaha hahahahaha hahahahahahahahahahahaha!!!!

VL
IC
ico3
11:37 09.03.2018.

Sude jednom domoljubi, meni njega žao on samo lopov koji voli našu zemlju.

VL
BO
bozzika
02:10 10.03.2018.

koja je ovo šprdačina,zdrav je za pričat po novinama i za sve ostalo al kad treba na sud e,e sad sam bolestan.Majko mila Jel moguce da je ova zemlja rupa bez dna,pa daj više da dođe to dno i da skroz propadnemo pa da se svi lopovi i paraziti maknu negdje drugdje i da stvari krenu onda sa tog dna prema boljem,ovako kud trpimo neimaštinu i nepravdu još nam se ovi koji su nam to skrojili a i dalje kroje nam se javno izrugiju,smiju i pljuju po nama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.